![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
to moja pierwsza strona , sporo się przy jej tworzeniu nauczyłem. http://www.japierdziele.pl Użytkownicy dodają na niej swoje historie z życia pod ocene i komentarz publiki. Bardzo prosze o konstruktywną krytyke |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Bo informacja jest z tweetera to ostatni tweet podziel sie nie sa z demotywatorow zerzniete to darmowy skrypt "sharing is sexy" czy cos takiego. filmiki dodałem żeby strona miala wiecej kontentu. nie wiem czy się sprawdza zawsze mozna usunac Widocznie jezeli nie zaluwazyłem ze to twitter to zle jest przedstawione ale pomysł dobry muszę gdzies u siebie wykorzystać :D apropo "sharing is sexy" to Podziel Sie identycznie wyglada jak w demotywatorach ;) i oto mi chodzilo i widocznie u mnie na Google chrome źle wyświetla a pamietaj ze jak na chrome źle wyświetla to musisz to jak najszybciej poprawić :) bo popularność ciagle rosnie :] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:32 |