![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam gotowy skrypt do tworzenia PDF, ale chcialbym w miejscu $wywiad kolo RAMZES Henryk
pojawila mi sie wartosc pobrana z bazy Mysql. Nie wiem zadeklarowac po $pdf->Cell(200,200,' zeby zadzialala deklaracja $wywiad.
Prosze o pomoc. Ten post edytował deprezes 15.05.2007, 22:05:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po kilku latach pozwolę sobie rozszerzyć ten wątek o pewną bardzo istotną kwestię.
A mianowicie o używaniu zmiennych globalnych / sesyjnych przy generowaniu pdfa. Jak wygląda sprawa z generowaniem pdfa przy pomocy fpdf dla zmiennych globalnych i sesyjnych. Próbowałem już generować pdf ze zmiennymi sesyjnymi:
W ten sposób nie działa,
W ten również, nic, pdf się generuje ale w tym miejscu jest pusto, tak jak powyżej.
W ten sposób oczywiście działa, generuje się pdf z wyrazem testowylogin. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem ? Proszę o pomoc. Naprawdę nikt z Was nie spotkał się z takim problemem i nie ma pomysłu co z tym zrobić ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 04:13 |