![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy jest jakiś sposób, aby obejść filtry spamu podczas wysyłania formularza rejestracyjnego przez funkcję mail()? Niestety na moim serwerze nie mogę uruchomić SPF. Słyszałem o klasie phpmailer. Czy korzystając z tej klasy ominięcie filtrów jest łatwiejsze? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak się okazało na wp po kilku godzinach mail doszedł, ale onet nie rusza.
Oto skrypt (po dzisiejszych zmianach i przejściu na klasę phpmailer): Kod require_once('../klasy/class.phpmailer.php'); $mail = new PHPMailer(); $mail->AddReplyTo("contact@demots.co.uk","Demots.co.uk"); $mail->SetFrom("contact@demots.co.uk", "Email from demots.co.uk"); $mail->AddReplyTo("contact@demots.co.uk","Demots.co.uk"); $mail->AddAddress($email); $mail->Subject = "Registration mail"; $mail->MsgHTML($message); $mail->IsHTML(true); if(!$mail->Send()) { $smarty->assign('blad',$mail->ErrorInfo); } else {} Z kodu wyrzuciłem treść wiadomości itp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 10:12 |