![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie chodzi o nabijanie postów. Kiedy ostatnio byłem tu 20 dni temu wszystko było pięknie tzn. nikt nie pisał 2-3 postów w jedym podejściu i to w dodatku z odstępami 5 minutowymi. Odkąd wczoraj wróciłem na forum to zauważyłem że właśnie dużo takich sytuacji się porobiło, a Wy nawet nikomu nie zwracacie uwagi. Dalej napisze już tylko do userów forum żeby gdy nagle wam się coś po 5 minutach przypomniało że trza jeszcze napisać to edytujcie post, a nie piszcie nowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, tylko, ze udzielajac sie na forum, zyjac w grupie itd. przyjmujesz jakies ogolne zasady postepowania. Skoro uzytkownikowi nie chce sie nawet przeczytac paru zdan regulaminu to jego strata nie nasza. Takich ludzi na forum nie potrzeba. Zapewniam Cie, ze komus, komu by rzeczywiscie zalezalo na poglebianiu wiedzy, poswiecilby te 5 minut.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 06:42 |