![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 23.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam w bazie danych mam tabele "uczniowie" a w niej 3 pola "haslo", "login", "klasa". Dane zapisuje tym kodem
I nie wiem dlaczego dodaje jedno puste pole widać to na tej fotce (IMG:http://img704.imageshack.us/img704/2268/beztytuusx.jpg) gdy usunę to pole to znowu się doda z następnymi danymi czyli będą 2 linijki zapełnione a 1 pusta. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 23.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej nic
Możliwe, że to coś z phpmyadmin i sam mi te puste tabelki tworzy bo teraz tak sie jakoś dziwnie zachowuje (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Lub źle tworze tabele CREATE TABLE `uczniowie` ( `imie` VARCHAR( 30 ), `nazwisko` VARCHAR( 30 ), `klasa` VARCHAR( 30 ), `haslo` VARCHAR( 30 ), ); A żeby tak zrobić To musiał bym mieć formularz w osobnym pliku html ponieważ nad tym formularzem mam łączenie z bazą danych więc musiałem dać "echo" bo to cały czas w php byłem. Ten mój kod wygląda jak burdel spróbuje go trochę posprzątać to może coś sie zmieni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował topgear 21.03.2010, 22:56:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:05 |