![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie chodzi o nabijanie postów. Kiedy ostatnio byłem tu 20 dni temu wszystko było pięknie tzn. nikt nie pisał 2-3 postów w jedym podejściu i to w dodatku z odstępami 5 minutowymi. Odkąd wczoraj wróciłem na forum to zauważyłem że właśnie dużo takich sytuacji się porobiło, a Wy nawet nikomu nie zwracacie uwagi. Dalej napisze już tylko do userów forum żeby gdy nagle wam się coś po 5 minutach przypomniało że trza jeszcze napisać to edytujcie post, a nie piszcie nowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyznam się bez bicia, że tak ostatnio na forum bodajże początkujaćy tak robiłem (ale to dlatego, że nie wiedziałem iż mogę edytować swoje posty - teraz wiem i to robię)...
Zwracam się z apelem do szefostwa tego forum... zróbcie jakiś porządek...coraz więcej ciekawych tematów pada bo jakiś *** robi sobie wysypisko... może dodajcie jakie nowe grupy (podzielcie użytkowników zwykłych na trzy grupy) i przydzielajcie odpowiednio...Ci co siedobrze zachowują do grupy o większych przywilejach Ci co źle do grupy o mniejszych albo nawet out... Nie wiem...może inni wpadną na jakisciekawy pomysł co i jak.. TRZEBA ZROBIĆ PORZĄDEK NA FORUM to moje prywatne zdanie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:57 |