![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Muszę do istniejącej już (generowanej automatycznie) tabeli dorobić opcję z pokazywaniem i chowaniem się jednej kolumny za pomocą jednego guzika. Podejrzewam, że trzeba zmienić styl z np. display: none; na display: table-cell za pomocą JavaScript - Niestety nie mam pojęcia jak odwołać się do konkretnej kolumny za pomocą jednego guzika. Na internecie znalazłem kilka przykładów ale wszystkie były 'statyczne' - więc odwoływały się przez ID |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawie działa ^^ - niestety znika/pojawi się tylko pierwsza komórka danej kolumny - to chyba przez to, że tabela jest tworzona dynamicznie ponieważ na statycznym przykładzie wszystko działa pięknie - a gdy wrzucam to do php to element TH w ogóle się nie pojawia a TD tylko w pierwszym wierszu - jakieś pomysły jak to naprawić?
funkcje w JS
edit: ok już wiem, że problemem jest zagnieżdżona tabelka - tylko nie wiem jak 'wyłączyć' ją z działania funkcji - jakieś pomysły? Ten post edytował Flake 18.03.2010, 15:11:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:12 |