![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
kupilem dwa duperele na allegro, byłem za wschodnia granica dlatego nie moglem odebrac towaru przesylka za pobraniem, dostałem dwa negatywy (laczny koszt tych przedmiotow to ok 150 pln) czy moge miec jeszcze jakies problemy z allegro oprócz tych negatywów, za towar nie zaplacilem... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ja będąc na miejscu sprzedawcy nie szedłbym na żadne ustępstwa. Po co licytowałeś? Wyjechałeś tak nagle, że nie miałeś możliwości napisać sprzedawcy "proszę się wstrzymać z wysyłką"? Mieszkasz sam na jakimś zadupiu, że nie mogłeś poprosić kogoś o odbiór przesyłki? Wybacz, ale właśnie przez takich "Allegrowiczów" dokonywanie transakcji przez Allegro może być ryzykowne. Bardzo dobrze, że przywalił ci negatywy bo były zasłużone. Pewnie liczy się z tym, że w odwecie również dostanie negatywa, ale... to już kwestia kultury osobistej i wychowania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:52 |