![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 1 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif)
Blip zrobił cudowne pierwsze wrażenie , 28 errorków , 12 krytycznych i ich widgecie.
Może jest jakiś sposób żeby kod przeszedł walidację ? Ten post edytował Maciek_#_& 14.03.2010, 02:23:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Validator W3C tak naprawdę nie ma większego znaczenia strona może mieć 100-200 błedów i idealnie działać we wszystkich przeglądarkach a jest są takie które mają po 0 i na IE się wykładają wiec wg.mnie to bez większego znaczenia są na to niezliczone przykłady :
Filmweb.pl - idealnie na wszystkich przeglądarkach (35 Błędów) Google.pl - idealnie na wszystkich przeglądarkach (53 Błędy !) Facebook.com - znowu idealnie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (40 Błędów) Więc nie wiem co ważniejsze dodam fakt ze IE do tej pory nie jest zgodny ze standardami XHTML a każdemu który ocenia stronę po ilości błedów to mogę tylko pogratulować (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 15:02 |