![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem IE udostepnia wiele rzeczy ktorych nie obsluguja inne przegladarki (mimo iz sa niezgodne z standardami), a wielu webmasterow je wykorzystuje, dlatego stawiam glos za IE.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyłącze się do dyskusji...
Ja niestety muszę stronkę tworzycłównie pod IE (takie jest grono odbiorców)... jednkaże tworzę kilka wersji - każdą na innaprzeglądarkę...potem skrypt wybiera co i jak ma być... z IE miałęm problemy - coś co chodziło na 5.0 nie działało na 5.5, coś co działało na 5.5 nie działało na 6.0 coś co działało na 6.0 nie działąło na 5.0... IE to dla mnie syf, neistety nie mogę olać tego produktu pewnej shitowej firmy... nie mogę w to uwierzyć, że każda wersja tego czegoś jest niekompatybilna z innymi wersjami nawet różniącymi sie o tylko jeden punkt...TO ŚWIADCZY O NIEUDOLNOŚCI PROGRAMISTÓW... W dyskusji mój głos jest następujący : należy tworzyć pod wszystkie mozliwe przeglądarki i testować na nich...a najlepiej zrobićdwie wersje - jedną na microshit IE i drugą na poważne przeglądarki... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:35 |