![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 29 Dołączył: 18.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Współpracowałem przy budowie testowej wersji sklepu: test.faktor.pl Niebawem zostanie opublikowany oraz wypełniony prawidłowymi danymi więc proszę o opinie na temat funkcjonalności oraz ewentualnych dziur. Pozdrowienia Ten post edytował tvister 9.03.2010, 10:58:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 29 Dołączył: 18.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za krytykę, dobrze wiedzieć co myślą fachowcy.
Trochę słów sprostowania: Cytat - Domena to masakra, rozumiem że stucznekwiaty.pl było zajęte ale było wymyślić coś innego Myślę że raczej jest trafiona : produkt = domena Cytat - Większość produktów nie ma zdjęć, myślisz że to zachęci odwiedzających do dokonania zakupu ? W zasadzie oprócz zdjęć brakuje też połowy asortymentu. Strona zostanie zaktualizowana przy oficjalnym jej uruchomieniu. Cytat - W menu "Katalog asortymentu" (swoją drogą kto wymyślił żeby tak nazwać menu ?) kilka linków nie działa - Kolory są brzydkie, belki za duże przez co od razu po wejściu na stronę chce się uciekać Kolorystyka odstrasza. Ogólnie bardzo lubię zielony, ale nie te odcienie. Layout: Moim zdaniem to tak wygląda jakbyś chciał zbyt wiele, a twoje możliwości na to nie pozwalają Ta wiadomość lekko zasmuciła Grafika:-p Cytat - Kodu nie mogę ocenić ponieważ prawie wszystko jest w jednej linijce Niestety na to już nic nie poradzę. Tak samo jak na polskojęzyczne nazewnictwo zmiennych. Projekt jest modyfikacją starego serwisu i sposób generowania kodu html został odziedziczony i odgórnie nakazany. Małe pytanko, jak sądzicie, taki przeciętny użyszkodnik połapie się na stronie czy się zgubi na pierwszym 'zakręcie' (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:42 |