![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Problem polega na tym iz nie wiem jak zrobić Menu drzewko. Nie mam problemu z wyświetleniem wynikow z bazy tylko z sortowaniem tak aby wygladało to tak: Grupa 1 - Produkt 1 - Produkt 2 - Produkt 3 Grupa 2 - Produkt 1 - Produkt 2 - Produkt 3 itd... Ilość pozycji i grup zależna jest od tego ile sie tego wprowadzi przez panel admina. Także chodzi mi głownie jak to wyświetlić w takiej strukturze jak wyżej podałem. Oto co posiadam: Index.php
cat.php
art.php
I struktura bazy:
Ten post edytował sebian 11.03.2010, 16:14:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jeszcze jeden szkopuł (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jak dorobiłem do tego link (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :P:P
http://78.9.89.146/~arty/ (lnku do mojego PC) tam gdzie pisze "Kupa" pod linkiem powinien być art (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A jest w kategori 2 w artykule nr 2 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Potrzebuje z tabeli articles jeszcze ID wyciagnać i podpiac pod link aby prawidłowo wyswietlało tylko nie wiem jak dołozyć zapytanie do tego co zrobiłeś... jesli byś mogł mi tez wytłumaczyc lub masz jakies linkacze gdzie opisana jest budowa takich długich zapytan to bede dzwieczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował sebian 11.03.2010, 19:32:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 01:10 |