![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w dniu jutrzejszym mam odbyć rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko młodszego programisty PHP. Znalazłem kilka postów na podobny temat, ale chciał bym jeszcze o coś dopytać Was. Macie może pomysł, na jakieś ciekawe zapytania SQL (MySQL) jakie mogli by zadać rekrutujący?? -szukam czegoś na miarę zadania sprawdzającego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kolejna sprawa to sortowanie, mniej więcej mam namiary na tego typu pytanka, komuś przychodzą do głowy jakieś przykłady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Będę wdzięczny za wasze odp... -pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Dzięki Panowie za zmieszanie mnie z błotem, ale w zadaniu NIGDZIE nie jest napsiane, że chodzi o zamianę elementów w tablicy o DOWOLNEJ liczbie DOWOLNYCH elementów, jest podana konkretna tablica.
Cytat Pytania: Zmienić kolejność elementów tablicy, mając jedną zmienną pomocnicza "n", bez użycia dodatkowych zmiennych tablicowych! (w pętli, nie za pomocą gotowej funkcji) [PHP] pobierz, plaintext $aTab = array(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10) $n; Cytat Pożądany wynik: 10, 9, 8, 7, ... 2, 1 Tak? Czy może ja nie umiem czytać? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:51 |