![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym wam przedstawić, layout dla strony LSO (ministrantów). Proszę o szczere opinie! Adres Ten post edytował thomson89 10.03.2010, 15:05:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Oczywiście, że można by było wziąć pieniądze z tacy. Ale to ma być strona ministrantów, finansowana z naszego budżetu. To zróbcie przysłowiową zrzutkę - tę stronę udźwignie najtańszy hosting za 30 - 40zł. Poza tym, przecież pliki można zamieścić na hostingu, który utrzymuje już inną stronę (np. sklep gl-art?). Po prostu w czasie, kiedy najtańszy hosting kosztuje naprawdę niewiele - dziwnie ogląda się stronę, którą niemal całości zasłaniają reklamy. Uważam, że na stronie wiele się nie zmieniło, chociaż: [+] Menu wygląda lepiej, ale nadal nierewelacyjnie (białe kreski jako przerywniki, pogrubiona czcionka - te elementy, moim zdaniem, nie dodają stronie uroku), [+] Być może nie zauważyłam tego wcześniej, ale ładnie wyróżniają się aktualności i ogłoszenia, Listę minusów pominę, bo nadal, praktycznie w całości, utrzymuję je w mocy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Jeżeli miałabym Ci podpowiedzieć, to może warto zastanowić się nad urozmaiceniem belki? Zauważ, ze strona jest biała, czysta i z niewielką ilością zawartości. Teraz wygląda trochę pusto. Ciekawa belka dodałaby "tego czegoś" i po lekkich poprawkach stronę można by pewnie zaliczyć do stylu (z lekka ) minimalistycznego. edit: I jeszcze jedno, jak CMS'a będziesz pisał samodzielnie - to chętnie zerknę w kod i panel. O ile upublicznisz, oczywiście (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Daiquiri 11.03.2010, 10:53:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zróbcie przysłowiową zrzutkę - tę stronę udźwignie najtańszy hosting za 30 - 40zł. Poza tym, przecież pliki można zamieścić na hostingu, który utrzymuje już inną stronę (np. sklep gl-art?). Po prostu w czasie, kiedy najtańszy hosting kosztuje naprawdę niewiele - dziwnie ogląda się stronę, którą niemal całości zasłaniają reklamy. Nie rozumiemy się co do serwera. Ale nie rozdrabniajmy jeszcze bardziej tej sprawy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Serwer sklepu to serwer firmy z którą współpracuje, albo której jestem pracownikiem. Umieszczam tam rzeczy związane bezpośrednio z działalnością firmy Gl-Art. Raczej nie chcę tam umieszczać rzeczy, nie związanych z tą firmą, tj. szablon strony dla ministrantów. Na belkę menu nie mam pomysłu: co tam można by dodać, aby było lepiej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:28 |