![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym wam przedstawić, layout dla strony LSO (ministrantów). Proszę o szczere opinie! Adres Ten post edytował thomson89 10.03.2010, 15:05:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj tam. Tekst jako wypełniacz.
Poprawiłem dwa rażące błędy. Aż dziw, że nikt nie zauważył tego (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --EDIT-- ~Cysiaczek, wersja beta. Reklamą na górze chcemy zarobić na serwer. Potem ona zniknie. Choć i tak nie wiem po co to, skoro nie zarobimy nic (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Prośba księdza to rozkaz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował thomson89 10.03.2010, 16:34:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Reklamą na górze chcemy zarobić na serwer. Potem ona zniknie. Choć i tak nie wiem po co to, skoro nie zarobimy nic (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Śmieszne. Serwer pod taką stronkę to kilkadziesiąt złotych na rok i nie wmówisz mi, że parafii nie stać na taki wydatek. Jedna niedzielna taca i masz opłacony serwer na cały rok. Prośba księdza to rozkaz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pozwolę sobie pozostawić bez komentarza. |
|
|
![]()
|
|
Śmieszne. Serwer pod taką stronkę to kilkadziesiąt złotych na rok i nie wmówisz mi, że parafii nie stać na taki wydatek. Jedna niedzielna taca i masz opłacony serwer na cały rok. Oczywiście, że można by było wziąć pieniądze z tacy. Ale to ma być strona ministrantów, finansowana z naszego budżetu. Cytat Cytat Prośba księdza to rozkaz Pozwolę sobie pozostawić bez komentarza. To wszystko są skomplikowane mechanizmy Kościelne, których nie będę rozdrabniał na forum. Ten post edytował thomson89 11.03.2010, 09:13:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 16:10 |