![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym wam przedstawić, layout dla strony LSO (ministrantów). Proszę o szczere opinie! Adres Ten post edytował thomson89 10.03.2010, 15:05:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Strona jak dla osób, które będą z niej korzystać raczej w zupełności wystarcza Ani nie jest zła, ani bardzo dobra. Ot standard (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A sprawy "Prośby księdza rozkazem" też nie komentuję. Zwłaszcza, że raptem przedwczoraj z proboszczem prowadziłem dysputę na temat mieszkania razem bez ślubu i jego obstawanie przy wyższości prawa objawionego (z domniemaniem na interpretację katolicką) wobec mojego wskazywanego najważniejszego przykazania - przykazania miłości było nie na miejscu nieco. Zwłaszcza zraził mnie tekst: "Kto Wam dał do tego prawo by mieszkać razem bez ślubu?" Tego zdania po prostu już mi się nie chciało komentować i wyjaśniać. Tak jakby nieistotne było to, że zamierzamy wziąć ślub, córkę chcemy wychować wedle wzorców chrześcijańskich (co nie znaczy koniecznie, że katolickich, ma odróżniać dobro od zła i będzie, ale nie pod modłę tego co jej czarna mafia chce do głowy wbić) i parę innych takich mniej istotnych drobiazgów. To nie on mnie czy moją dziewczynę będzie oceniał po śmierci. Jego zdanie może interesować najwyżej jakieś dewoty. Ja żyję tak, bym się nie musiał po śmierci wstydzić swych czynów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 20:54 |