![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym wam przedstawić, layout dla strony LSO (ministrantów). Proszę o szczere opinie! Adres Ten post edytował thomson89 10.03.2010, 15:05:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj tam. Tekst jako wypełniacz.
Poprawiłem dwa rażące błędy. Aż dziw, że nikt nie zauważył tego (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --EDIT-- ~Cysiaczek, wersja beta. Reklamą na górze chcemy zarobić na serwer. Potem ona zniknie. Choć i tak nie wiem po co to, skoro nie zarobimy nic (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Prośba księdza to rozkaz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował thomson89 10.03.2010, 16:34:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Reklamą na górze chcemy zarobić na serwer. Potem ona zniknie. Choć i tak nie wiem po co to, skoro nie zarobimy nic (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Śmieszne. Serwer pod taką stronkę to kilkadziesiąt złotych na rok i nie wmówisz mi, że parafii nie stać na taki wydatek. Jedna niedzielna taca i masz opłacony serwer na cały rok. Prośba księdza to rozkaz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pozwolę sobie pozostawić bez komentarza. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 15:23 |