Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Jak przenieść baze danych sql na konto gdzie nie jest się rootem ?
kataklysm

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
Problem polega na tym że mam stronę na komputerze który służy jako serwer i mam tam oczywiście dostęp do roota, chciałbym przenieść ją na serwer który wykupiłem w firmie hekko ale tam nie mam dostępu do roota i każda nowa baza danych tworzy się w jednej już głównej bazie, natomiast strona potrzebuję kilkunastu baz oddzielnych, czy jest jakaś możliwość przeniesienia tych baz w inny sposób ? importowanie ich oczywiście nie działa bo nie mogę tak naprawdę stworzyć nowej oddzielnej bazy.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kataklysm

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cały problem polega na tym że strony nie budowałem ja i nawet nie znam haseł do tych baz, hosting daje mi teoretycznie możliwość założenia nieograniczonej liczby baz ale są to tylko bazy z prefixem w jednej bazie danych której nie moge opuszczać. Jedynym znanym mi hostingiem z takimi możliwościami jest dreamhost ale na to mnie nie stać... przyznam że jestem zielony w sql dlatego zwracam sie do Was o pomoc, jeśli w ogóle jest możliwość przeniesienia tych baz danych na taki hosting jak hekko prosiłbym o bliższy opis - jestem w stanie się odwdzięczyć finansowo za fachowe porady

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.06.2026 - 15:08