![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję stworzyć jak najbardziej dokłądną listę numerów IP dialupów...w tym zwykłych modemów i Neo+...jest mi to potrzebne z prostego powodu - robię system, który ma blokowaćużywania jednego komputera do logowania na kilka kont w serwisie...ciasteczka odpadają bo da sięje ominąć...każde odpadają inne bajery bo da się je oszukać...
numeru IP nie da sieoszukać...tylko problem w tym, że niektóre numery zmieniają się po każdym połączeniu i muszę je znać... potrzebwoałbym takzę listę numerów IP wszelkich proxów (anonimowych i nie tylko) oraz wszystkich innych zabawek, które umożliwiałyby osuzkanie systemu... jeśli ktoś ma takie informacje lub wie skąd je zdobyć to proszę o kontakt... pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak...masz racje...tylko że
jeśli będzie wiedział, że pod tym ip jest np. dialup lub routing...to przyzna jeden punkt...a jeśli nie będzie o tym wiedział to przxyzna np. 10 punktów...do tego dojdajeszcze ciasteczka itp...i w końcowym rozrachunku admin systemu któy będzie korzystał z mojego skryptu będzie widział ile punktów ktoś uzyskał...a co z tym zrobi będzie zależało od niego... to zawsze admin rządzi, on robi co chce...a system ma za zadanie tylko ułątwić mi wyszukiwanie prób oszustwa...sam system nie będzie nikogo outował ani nic takiego - chyba, że ktoś będzie nei aktywny przez jakiś czas a admin włączy opcję automatycznego outowanie nieaktywnych... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 11:49 |