![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak uruchomić plik z poziomu php na takiej zasadzie jak cron.. czyli żeby wykonywał się w tle.
Albo jak uruchomić crona z poziomu php? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Jestem słaby z php (tzn dopiero zaczynam ale mam już ogólne wiadomości o php, mysql). Dlatego chciałem zlecić Wam zrobienie mi tego skryptu. Już prawie wszystko macie wyłożone na tacy, tylko to wszystko przeczytać i złożyć. Chcę raz uruchomić skrypt i żeby działał cały czas, tzn sprawdzał co 2s czy jest link w bazie. Jeśli będzie ma uruchomić funkcje copy() i wykonać to. Jeśli w tym czasie będą następne linki to ma uruchomić 2 proces itd. Ale tutaj najważniejsze jest kontrolowanie tego. Chcę mieć kontrolę ile jest aktualnie procesów i chcę mieć tez możliwość wyłączenia danego procesu. Czyli jakiś mały panelek gdzie będę miał te dane wypisane, a ja sobie przerobie to pod mój skrypt. Proszę się do mnie zgłaszać i podawać ceny. Zależy mi tez na czasie. Tzn fajnie by było gdyby zrobił mi to ktoś na jutro. Nie ma dużo roboty, tylko poskładać to co jest napisane na forum. Osobie, którą już zatwierdzę do zrobienia tego skryptu pokaże kod tego pliku i inne dane. Kontakt PW lub gg: 10788285 -- Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 04:25 |