![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2010 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem, że chce aby cała strona znalazła się dokładnie na środku okna przeglądarki. Nie wiem tylko, jak zrobić to w css. Stronę mam w div'ach więc to nie problem. Umiem zmieniać położenie o daną wartość, ale jak na oknie mojej przeglądarki bedzie na środku, to na innym monitorze będzie zupełnie inaczej. Chodzi mi o coś w rodzaju Kod aligin="center" .Potrafiłby ktoś pomóc? pozdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopisałem mu to już wcześniej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zgodnie ze standardami.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopisałem mu to już wcześniej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zgodnie ze standardami. Nie obraź się, ale nie chodzi o to, żeby dopisać, ale o to, żeby nauczyć. Jeśli nie zauważyłeś, to zauważ, że w kodzie podanym przez deadmen4 nie ma znacznika zamykającego body, natomiast w kodzie źródłowym strony z adresu podanego, w którymś z pierwszych postów jest. Wniosek jest taki, że w includowanych plikach następuje zamknięcie znacznika body. Jak myślisz, czy w takim wypadku, to że Ty na końcu dopiszesz </body>, coś da? Ogólnie cały kod jest do przerobienia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:54 |