![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam pytanie; Mam new's, wchodzę w owego newsa i chcę aby pewna część newsa była dla użytkowników... tak jak na tej stronie www.filmy-lektor.pl Z góry dziękuje za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zrób sobie tag bbcode lub cokolwiek tego typu i obejmij konkretną część newsa nim. W stylu:
To jest test dla wszystkich. [reserved]Ale to już zobaczą tylko zarejestrowani[/reserved] I odpowiednio to potem przez własny parser bbcode przechwytuj. Tak to jest właśnie na większości serwisów robione (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poza tym zawsze możesz zrobić podział treści newsa w bazie na tekst dla wszystkich i zalogowanych. Dopóki user jako gość, pokazuje tylko pierwszą część. Gdy jest zalogowoany używa obu. Jak widzisz, ja Ci już podałem na szybko 2 sposoby rozwiązania problemu. Pierwszy jest bardziej uniwersalny, gdyż możesz dowolna część w dowolnym miejscu "zablokować". Ten post edytował thek 2.03.2010, 10:04:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:13 |