![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Więc aktualnie mam linki tak: index.php?strona=cos a jak zrobić za pomocą .htaccess, żeby tak linki np. wyglądały: /poradnik-do-gry Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 15 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisalem to w dobrych intencjach.
To forum jest jedno z lepszych, ale ostatnio robi sie coraz gorzej wlasnie ze wzgledu na to co sie dzieje. A co sie dzieje ? Nie mozna sie odezwac bo zaraz obrywaja punkty i mimo, ze nastepni robia to samo to nic sie z nimi nie stalo ... Lepiej bylo napisac w to miejsce "jest na forum" . Chcecie promowac google czy forum ? O to mi chodzilo. Ja wiem jak to jest jak uzytkownicy zadaja to samo pytanie. Nalezy zadac jednak pytanie czy aby funkcyjni sie jeszcze do prowadzenia takiej strony nadaja skoro sami z siebie podchodza do tematu wlasnie w ten a nie inny sposob ? bez serca ? Moze lepiej zrezygnuj z prowadzenia strony. Nie twiuerdze tez zeby dawac gotowe rozwiazania. Naprowadzanie to dobra rzecz. Tylko dlaczego sie tez tego nie robi ? Z powodow wymienionych wyzej ? Ten post edytował CyberDuck_ 1.03.2010, 17:20:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:27 |