![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chce pobrac dane z bazy mySQL, mecze sie z tym i pokrewnymi zagadnieniami juz pare godzin, wiec zdecydowalem sie poprosic o pomoc. jakis sprytny pan zrobil to tutaj tak: http://library.creativecow.net/articles/br...eo-tutorial.php ja jestem na takim etapie
dostaje blad Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/dufia/domains/dufia.ayz.pl/public_html/sinusoida/root/phpxml.php on line 12 / / Cel jest taki: pobrac narazie jedna zmienna z bazy danych i umiescic ja pomiedzy <name> w tym xml(zawartym zreszta w php) na koniec krzyk rozpaczy: POMOCY! pozdrawiam, Konrad ps plik mysqli_connect.php
Ten post edytował dufia 27.02.2010, 22:44:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie! No wiec tak, dziala to mniej wiecej tak w pliku podglad.php znajduje sie swf, swf pobiera zmienne z pliku swfloader.php plik swfloader.php laczy sie z baza danych, pobiera zmienne i pakuje je do xml, ktory jest zawarty w tym samym pliku swfloader.php :
zeby skrypt w swfloader zadzialal musze go uruchomic z podglad.php problem jest taki, ze swfloader wyrzuca na zewnatrz plik xml i gdy uzywam include albo require_once dostaje ten xml bonusowo do podglad.php wiadomo, musze uzyc echo na ten xml, bo inaczej ActionScript z Flasha go nie zobaczy jako xml jakies pomysly? Konrad hah albo mi sie wydaje, albo okazalo sie ze ani include ani require nie jest potrzebne, chyba przy okazji wywolywania przez Action Script skrypt jest wykonwywany (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) Ten post edytował dufia 28.02.2010, 11:38:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 10:37 |