![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki skrypt wysyłający dane z formularza do bazy
No właśnie. Jak loguje się i korzystam z formularza to wpisuje mi rekord do bazy, natomiast już następnego już nie i kompletnie nie wiem dlaczego. Kombinowałem coś z cookies, ale też to nie to. Procedury też wyłączałem, ale to również nie to. Obsługa błędów włączona jak widać, ale po wypełnieniu formularza też nie pokazuje żadnych błędów. Co mogę jeszcze przejrzeć i gdzie mogę mieć błąd. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim zauważ, że Twoje zapytania wykonują się tylko wtedy, kiedy podasz prawidłowy numer telefonu komórkowego. Winę za to ponosi blok else rozpoczynający się w 26 linii i kończący się w linii 48. Może po prostu usuń else razem z nawiasami i zobacz, co się stanie. Możesz to zrobić dlatego, że podczas sprawdzania warunków w przypadku niepowodzenia używasz funkcji die(). Oczywiście jestem za wysyłaniem formularza metodą post, a nie get!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 07:53 |