![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Globalna wioska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie mogę znaleźć obszernie opisane zagadnienie technologi: CRM? Nie za bardzo wiem z czym to się wiąże (tak jak nie widziałem co to jest CMS). Przeczytałem już podstawy wyszukane przez wujka Google ale jeszcze nie wiele wiem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Masz rację ~dr4ko co do tego, że opisałem w skrócie ERP, ale dla wielu firm ta komunikacja z klientem, udostępnianie mu dokumentów, wymiana ich - to wszystko co robią. Do tego jakieś dane do analizy, wykresy itp. Właściwie o ERP można mówić, gdy osiągniemy pewien stopień złożoności podsystemów i ich większą ilość. Wcześniej to może i błędnie nazwany, ale to jest CRM. No bo w końcu jak nazwać system, który przyjmuje od klientów wnioski, pozwala przeglądać, decydować o losach wniosku i odpowiadać klientowi (nawet automatycznie, bez wiedzy użytkownika)? IMO, to spełnia ideę CRM (wg ~DeyV też) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 11:49 |