![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć Wszystkim,
Dość długo programuję w PHP, ostatnio miałem przyjemność kodować w Django i moje wrażenia są bardzo pozytywne. RoRa nie znam wcale. Dlaczego większość systemów internetowych tworzonych jest w PHP? kilkumiesięczne doświadczenia z Django wpływają na coraz większą niechęć do PHP. Jakie są Wasze doświadczenia z innymi platformami? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cysiatron, ale ty fanzolisz
![]() Jedyne co potrzeba to dostep do shella i juz pytonga postawisz, wydajnosciowo to masz 2xszybciej niz php, troche wiecej w departamencie ramu. A i tak najlepszy poza miloscia w klozecie to jest wlasny fw na podstawie zf (jezeli mowa tylko o php), zadne symfono-gowna. A railsy to poprostu railsy, superwygodne pisanie. Ten post edytował Puciek 23.02.2010, 12:01:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 14 Dołączył: 20.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zadne symfono-gowna. Ale Ty fanzolisz ![]() Nie ważne w czym - ważne co. Przez jakiś czas pracowałem w firmie, która robi bardzo, bardzo profesjonalny system w tada - Delphi. Wszyscy "profesjonaliści" z for dyskusyjnych lubią wyśmiewać ten język - że zły, że nie ma tego, tamtego i czegoś jeszcze, że dla dzieci ze szkoły średniej. Ci profesjonaliści dłubią swoje programy w Javach, Pythonach, C++, C# itd. Założę się jednak, że 90% z nich nie robi takiego biznesu jak ta wspomniana przeze mnie firma na swoim programie napisanym w Delphi. Zachęcam do przemyśleń w tym temacie ![]() Ten post edytował michalkjp 23.02.2010, 15:10:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:35 |