![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na stronie potrzebuje aby menu było pozycjonowane do prawej krawędzi. Napisałem taki kod: W rezultacie mam menu po prawej stronie z tym że zmieniła się kolejność menu. Teraz jest: gdae 3 gdae 2 gdae 1 a powinno być: gdae 1 gdae 2 gdae 3 Jak odwrócić kolejność wyświetlania float: right; Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ravik a czytałeś czasem że dla wyszukiwarek (googlebot) menu powinno być zawsze ul li. Proponuje zapoznaj się z SEO.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 3 Dołączył: 8.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Ravik, ano nie ma pojęcia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale powiedz mi, po kiego ten div? Przecież może zrobić dokładnie to samo nie wciskając wszędzie, gdzie się da diva, a kod ma czystszy, czytelniejszy. Podałem jedno z rozwiązań, a to czy użyje float:right dla ul czy też diva to jego sprawa, a jeden div więcej to jeszcze nic strasznego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ravik a czytałeś czasem że dla wyszukiwarek (googlebot) menu powinno być zawsze ul li. Proponuje zapoznaj się z SEO. Nie rozumiem Cię, mimo że zajmuję się pozycjonowaniem od 2 lat nie potrafię zrozumieć tej sentencji. Przykład który ci podałem jest najbardziej czystym przykładem zastosowania ul li, więc nie wiem o co Ci chodzi. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:11 |