![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak odwolać zlozona oferte na allegro, licytowałem gitare ale dostałem od ojca dzis w prezencie nową i nie chce tej z aukcjii, do zakonczenia aukcji dzieli mnie 5 godzin.
p.s sprzedajacy nie chce odwolac ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Ty chyba naprawdę nie rozumiesz. Sarkazm i ironię schowaj sobie proszę do kieszeni, bo fakt, że taka sytuacja nie jest mi na rękę, nie znaczy, że bezczelnie będę kogoś oszukiwać. Jak każdy zawsze postarałabym się najpierw dogadać ze sprzedawcą, ale jeżeli jemu nie pasuje moja propozycja - to trudno. Nie musisz w to wierzyć, ale jak ktoś Cię kiedyś zrobi w ten sposób na "szaro" to może zrewidujesz swoje poglądy. Na tym świecie już nie brakuje cwaniaczków, a ja nie mam zamiaru dołączyć do ich grona.
Co do samego autora to w pełni rozumiem jego sytuację i nie dziwię się, że zastanawiał się co może teraz zrobić. Kompletnie nie rozumiem natomiast wszelkich "rewelacyjnych" porad w stylu "jak nie zapłacisz to najwyżej wymienicie się negatywami". Widzisz różnicę? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak każdy zawsze postarałabym się najpierw dogadać ze sprzedawcą, ale jeżeli jemu nie pasuje moja propozycja - to trudno. Trudno? Czyli kupiłbyś? Przecież rozmawiamy tutaj o sytuacji, kiedy Sprzedający wie przed zakończeniem aukcji, że Kupujący rezygnuje. Ja potem w ostateczności mogę zaproponować zwrot opłaty za wystawienie aukcji (prowizje i tak zwróci Allegro). A nawet przy takim dogadaniu się Sprzedający wystawi tak wrednego negatywa, że jedynym wyjściem jest odwdzięczenie się tym samym. Swoją drogą była mowa o takich sytuacjach na ESA. Polecam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:27 |