![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak odwolać zlozona oferte na allegro, licytowałem gitare ale dostałem od ojca dzis w prezencie nową i nie chce tej z aukcjii, do zakonczenia aukcji dzieli mnie 5 godzin.
p.s sprzedajacy nie chce odwolac ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Dawno temu był świat realny i wirtualny (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . Co poniektórzy jeszcze widzą różnice. Nie ma znaczenia czy obrażasz kogoś na ulicy czy w internecie, czy robisz przelew w placówce banku czy w internecie, nie ma również znaczenia czy robisz z siebie pajaca na podwórku czy w internecie. Podobnie ma się sprawa zakupów. Znajdzie się kretyn (lub kilka kretynów) który/którzy będą licytować dany przedmiot, a sprzedawca nigdy go nie sprzeda (a co w przypadku produktów z datą ważności? Typu bilety, bony, jedzenie).
Pisałem wcześniej, że sprzedawca mógł zachować się inaczej. Przypomniała mi się jednak sytuacja znajomego, który przez osoby które rozmyślały się zaraz po aukcji, nie mógł sprzedać telefonu przez dłuższy okres czasu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:57 |