![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SCO musiało uruchonic nową domenę www.thescogroup.com w zwiazku z wirusem MyDoom (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
'Może pozwać kogo chce' nie znaczy może wsadzić ludzi do więzienia i klonować dobremany, żeby przejąć władzę nad światem.
Chodzi o to, że ja też mogę pozwać SCO, bo lubie chrupki. A już sąd zdecyduje, czy mam rację. Jedynym problemem jest to, że wielkie firmy mają kupę kasy na prawników, a kto może reprezentować linuxa, skoro jest tworzony właściwie przez 'wolnych twórców'. A z patentami to inna sprawa, bo SCO tak na prawdę nie udowodniła, że ma prawo do fragmentów kodu linuxa, a Microsoft ma te patenty i nie ma co do tego wątpliwości. Nie zmienia to oczywiście faktu, że 'ściąganie' za patenty na coś właśnie, gdy to się staje popularne, to chwyt poniżej pasa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:25 |