![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak odwolać zlozona oferte na allegro, licytowałem gitare ale dostałem od ojca dzis w prezencie nową i nie chce tej z aukcjii, do zakonczenia aukcji dzieli mnie 5 godzin.
p.s sprzedajacy nie chce odwolac ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
(...)na życzenie Sprzedającego, który z resztą nie rozumie, że negatyw którego dostanie w rewanżu jemu zaszkodzi bardziej... Gratuluje podejścia! Do sklepu też idziesz i kupujesz, potem wracasz za kilka godzin i uważasz, że sprzedawcy bardziej zaszkodzi Twoje darcie się na niego niż przyjęcie towaru i zwrot pieniędzy? Odwołanie oferty na aukcji jest dobrą wolą Sprzedawcy. Wszelkie kombinowanie typu "jak nie odwoła oferty to nie zapłacę" jest po prostu bardzo nie w porządku. I nie piszcie proszę, że kupujący jest OK, bo chciał odwołać ofertę, a sprzedawca jest be i fe bo tego nie zrobił. O ile rozumiem autora tego tematu (cóż życie!), tak wszelkie dobre rady, w stylu tej powyżej, świadczą tylko o tych, którzy je dają. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 19:08 |