![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam dziwny problem mianowicie JS zostaje dobrze czytany ale nie działa w ZF pokaże to na kodzie: bootstrap.php
i w layout po stronie html normalny link tak jak być powinno co tu jest zle ? czyli wszystko wygląda OK CSS działa JS już nie Kiedy zrobię tak normalnie nie w ZF to działa bardzo proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No właśnie w tym problem że w źródle kiedy kliknę na link to działa i jest kod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ale zaraz sprawdzę to ci mi napisałeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... dodałem tak jak pisałeś W źródle normalnie link działa przenosi mnie do kod js Nie wiem dlaczego to nie działa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! No już nie wiem szukałem u wujka i nic 0 rezultatów niby się dobrze podlinkowało a nie działa ;/ OK już sobie poradziłem ?!?! Troszkę mnie naprowadziłeś (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Ten post edytował kielich 13.02.2010, 19:17:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:54 |