![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak odwolać zlozona oferte na allegro, licytowałem gitare ale dostałem od ojca dzis w prezencie nową i nie chce tej z aukcjii, do zakonczenia aukcji dzieli mnie 5 godzin.
p.s sprzedajacy nie chce odwolac ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście że masz prawa, do zapłaty. Prawnikiem nie jestem, ale zakupiony towar możesz zwrócić bez podania powodu, w ciągu 10 dniu od zakupu, w tym kierunku możesz iść. Z tego co się orientuję to ten przepis akurat aukcji internetowych nie dotyczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Z tego co się orientuję to ten przepis akurat aukcji internetowych nie dotyczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Z tego co ja się orientuje to ten przepis dotyczy głównie aukcji internetowych z tym że (o tym zapomniałem napisać w poprzednim poście) dotyczy to tylko transakcji zawartych z firmą, ale tak jak mówiłem, prawnikiem nie jestem i nie będę się z nikim o to wykłócał. Zainteresowanym proponuje poszukać informacji na ten temat w sieci. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:08 |