![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Utworzylem baze danych z tabela pilka i tabela gdzie jest wiecej dyscyplin sportowych miedzy innymi pilka. Chcialbym zliczyc ilosc rekordow z danej dyscypliny i teraz: - jesli zrobie osobna tabele gdzie jest tylko np pilka nozna to zlicza mi ilosc rekordow i wyswietla na stronie przy linku pilka - jesli robie tabelke w ktorej sa rozne dyscy pliny sportowe i dodaje do zapytania to wyskakuje blad : kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SELECT count(id) FROM TABELA WHERE dyscyplina='tenis' FROM typy
ale dlaczego 2 razy mam miec FROM typy (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) tabela u mnie nazywa sie typy to amm zorbic: SELECT count(id) FROM typy WHERE dyscyplina='tenis' FROM typy ? jak to robie to ejst blad: Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a/n/d/ander/www/index.php on line 80 linia 80: $i_nba = mysql_result( $ile3, 0) ; mam w tej chwili w tabeli 3 typy z nba i 2 typy z pilka i chcialbym zbey przy menu mi sie tylko liczba wyswietlala ile typow jest z danej dyscypliny bardzo prposze niech mi ktos takie zpaytanie pomoze zorbic a jesli łaska to napisze gotowe struktura tabeli: baza:ander tabela:typy id(auto),dyscyplina,data,typ,analiza,buk Ten post edytował trk 12.02.2010, 14:47:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:07 |