![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Skąd: inąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
załóżny sie mamy 2 tablice
tablicaA zawierająca liczby powiedzmy (4,5,6,7,0,1,2) oraz tabliceB zawierającą liczby (6,7), jak teraz otrzymać nowa tabliceC zawierającą wartosci tablicyA - elementy tablicy B czyli 4,5,0,1,2 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Legnica Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
na 99,9% wiedziałem, że taka będzie odpowiedz na moj wątek. Forum schodzi na psy, ludzie pytaja bo nie wiedza a tu Ci wejdzie jakiś $pomoc i kozaka zgrywa. Być może mam problem z logiką $teraz, nie każdy ma łeb jak Ty. Uwierz, mi że próbuje już jakiś czas to ruszyć i nie potrafie, wiem (myślisz sobie debil) no ale cóż, taki to kraj. Nie chcesz pomóc to nie zaśmiecaj forum $komuna postami. Statystyke chcesz sobie nabić ? Przecież Twój post nic nie wnosi do tematu, zupełnie jak teraz moj. Pozdrów babcie i dziadka i nie odzywaj sie jak nie masz nic do napisania. Najłatwiej napisać "ZAPRASZAM DO MANUALA". Mądre to niczym ustawy PiS, PO i SLD.
$pomoc = 'ciul'; $teraz = 'knocie'; $komuna = 'debilnymi'; Ten post edytował 8_pasazer_NOSTROMO 11.02.2010, 10:25:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:17 |