![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze raczej nie o ocene a znalezienie bledow na roznych platformach i roznych przegladarkach.
http://idsreklama.com Jesli zdarza sie takowe, prosze o krotki opis sytuacji. Dodatkowo opinie mile widziane:) Dziekuje z gory |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę niestety żadnego loadera dla obrazków w galerii. Mnie osobiście to nie przeszkadza choć w pierwszym momencie po ukazaniu się warstwy modalnej nie bardzo wiedziałem czy się cokolwiek załaduje czy nie. Wg usability powinieneś zrobić/dodać jakiegoś loaderk'a.
Tak jak powiedział kolega Blame: outline trochę dziwnie wygląda, szczególnie, że raczej nikt nie będzie skakał Tab'em po linkach. Jedno co mnie jeszcze bardzo zraziło: brak wsparcia dla IE6. Dodaj jakiegoś IEPNGFix'a i style dla IE6 zamiast komunikatu o braku wsparcia. Dlaczego? Wyobraź sobie potencjalnych klientów, którzy nie mogąc wejść na Twoją stronę... idą do konkurencji. Według statystyk, bardzo dużo osób jeszcze siedzi na IE6 i nie aktualizują do nowszych, ponieważ: 1) Nie wiedzą jak, 2) Mają wyłączone aktualizacje automatyczne ze względu na nielegalnie zainstalowane Windows'y, 3) Są już tak przyzwyczajeni do IE6, że boją się przejść na inne przeglądarki. Ogólnie pomysł bardzo fajny i oryginalny (biorąc pod uwagę technikę wykonania). 6/10 Pozdrawiam, Michał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 08:43 |