![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem sobie skrypcik, którym można pobierać pliki z wrzuty. Po wklejeniu linka do formularza klikam pobierz i plik wgrywa się na serwer (copy()), jednak trzeba czekać aż się wgra na ftp (nie da się przejść do innej zakładki) dopiero jak się wrzuci.. Jak zrobić żeby się wgrywało to w "tle" ? Z góry dzięki a pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj wrzuciłem ten skrypt:
Cytat Gdy pobiorę ten niepobrany do końca plik (z wrzuty na mów serw) na komputer to otwiera się i odtwarza normalnie ale tylko chwile (tyle ile sie pobrało) oo jak się da sprawdzać ile wazy plik na żywo to już jest połowa sukcesu.. bo całkowita wagę już mam wyciągnietą.. Ale jak wyciągnąć to na żywo? Za pomoc oczywiście "pomógł" p.s gcdreak miałem dać + jak rozwiążę już cały temat (zawsze tak robię) // edit 12.02.10 Witam Potrzebuje przerobić ten skrypt tak, aby obsługiwał <textarea> Z góry dzięki // edit: Nikt nie wie ..? Bo w input działa, a jak dam textarea to nie dziła Ten post edytował Norbit_24 12.02.2010, 17:25:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 15:49 |