![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam i prosze o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak za pomocą !$_SERVER['HTTP_REFERER'] gdy ktoś wejdze z niepoządanej domeny podmienic includowany plikna inny
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat wookieb takich to ja mam głęboko w d... rejestrując sie nikt mnie nie pytał czy znam php czy html czyli rozumie kazdy moze pytac o co chce i jak chce tylko Tacy jak Ty fanatycy bądz leszcze znający sie na jakim tam kolwiek języku programowania nie rozumią ze inni zajmują sie czym innym a zabawa z php i scryptami to w wolnych chwilach jak nie trzeba z/ciach/c na rodzine Podzielam w pełni zdanie ~wookieb - na myślenie trzeba mieć licencję? Pierwszy-lepszy tutorial do PHP, góra pół godzinki roboty z poprawianem błędów. Gotowce/zlecenia, to nie ten dział; zważ na to, że PHP to dla niektórych nie jest zabawa, tylko źródło utrzymania, a jak wszystkim będziemy odwalać skrypty, to sobie sam dopowiedz końcówkę. Jest różnica między POMAGANIEM a odwalaniem za kogoś. Jeśli nie rozumiesz, trudno. Cytat Nikt kto ma jakiekolwiek obowiązki w domu , pracy czy gdzies a nie tylko zajmowaniem sie analizowaniem php nie napisze przez rok [Postów: 4 277] jak to widac w twoim przypadku Posiedź trochę na forum, być może zrozumiesz. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Poza tym, sposób skrajnie chamski najazd na inną osobę zasługuje wyłącznie na potępienie, a nie tolerowanie, za co otrzymałeś już ostrzeżenie. Temat oczywiście zamykam, masz jakieś obiekcje - PW. I na przyszłość zalecam więcej tolerancji do tego, o co prosisz/co otrzymujesz. To że Ty się zajmujesz czymś innym niż PHP, nie oznacza, że skrypty się Tobie należą. Horyzonty myślowe trzeba poszerzać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 17:03 |