Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]!$_SERVER['HTTP_REFERER'] includowanie innego pliku
bambolo

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam i prosze o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak za pomocą !$_SERVER['HTTP_REFERER'] gdy ktoś wejdze z niepoządanej domeny podmienic includowany plikna inny
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bambolo

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

wookieb takich to ja mam głęboko w d... rejestrując sie nikt mnie nie pytał czy znam php czy html czyli rozumie kazdy moze pytac o co chce i jak chce tylko Tacy jak Ty fanatycy bądz leszcze znający sie na jakim tam kolwiek języku programowania nie rozumią ze inni zajmują sie czym innym a zabawa z php i scryptami to w wolnych chwilach jak nie trzeba z/ciach/c na rodzine , nie wiel bede pisał o ludziach twego pokroju bo i tak nie zrozumiesz , a jak w php to napisac tez nie wiem . Możesz sobie skrutami mamie w domu gadac "daj mi zupy if abo else drugie danie w h..ju to mam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

aha i jeszcze jedno pisząc ze w kodzie kolegi nie ma będu to albo jestes mocno tępy php.owiec albo dokładnie nie przeanalizowałes go bo moj kod dział a jego nie

qurde i jeszcze jedno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nikt kto ma jakiekolwiek obowiązki w domu , pracy czy gdzies a nie tylko zajmowaniem sie analizowaniem php nie napisze przez rok [Postów: 4 277] (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jak to widac w twoim przypadku

Ten post edytował Spawnm 7.02.2010, 13:36:25
Powód edycji: [Spawnm]:
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 2.10.2025 - 13:40