![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chyba ze 2 lata temu zakupiłem fajną domenę i od tej pory u mnie leży. Mam pomysł na portal społecznościowy. Jak już pisałem mam domenę, serwer ale niestety brak mi umiejętności programistycznych aby podjąć się pisania portalu społecznościowego z jego pełną funkcjonalnością i niezawodnością. Może ktoś z Was ma sporo wolnego czasu, dobrze zna się na PHP, MySQL no i może JavaScript? Ja z HTML'em dałbym radę, z grafiką również gdyż myślałem o stworzeniu czegoś prostego w obsłudze bardzo intuicyjnego dla użytkownika. Chciałbym z kimś współpracować. I teraz najgorsze. Nie mam kasy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jeśli ktoś jest chętny do współpracy to podaje e-mail: szafran86@gmail.com, podam więcej szczegółów. Wiadomo że portal miałby przynosić zyski i wtedy 50/50. Jeśli masz pomysł na jakieś zabezpieczenie siebie w tym przedsięwzięciu - jestem gotowy na propozycje. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. Ten post edytował szafran86 2.02.2010, 19:23:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę, nie prosiłem o komentarze - Puciek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nie zmuszam nikogo ani na siłę nie namawiam. Tylko spytałem. Myślę że możemy darować sobie więcej komentarzy. Jeśli ktoś ma mi coś do powiedzenia na ten temat to proszę pisać ma PM lub na maila. którego podałem w pierwszym poście. Dziękuję za wszystkie uwagi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 15:02 |