![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem IE udostepnia wiele rzeczy ktorych nie obsluguja inne przegladarki (mimo iz sa niezgodne z standardami), a wielu webmasterow je wykorzystuje, dlatego stawiam glos za IE.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Drogi" kolego lark
Cytat Czytaj niżej... mi się chce śmiać.
Ja czytam jeszcze niżej i rechotam ze smiechu. Jeżeli dobrze przeczytasz mojego posta to zobaczysz tam, że nie mówię nic o specyfikacji W3C, bo temat brzmi "IE czy nie IE ? (optymalizacja kodu pod inne przegladarki) i na tem temat ja sie wypowiadam. Rozumiem doskonale, że drażni Cię gdy ktoś nie zgadza sie z Twoimi poglądami (to cecha ludzi zakompleksionych), ale jak chcesz do kogoś szczelać z gróbej rury, to upewnij się czy dobrze mierzysz. Otwórz sobie poniższy kod Mozillą 1.6 (dla informacji jest już polska wersja, bo może o tym nie wiesz) i wyświetl sobie poniższy kod. Kod <table border="0" width="100%" bgcolor="#FF0000" height="100%">
<tr> <td width="100%"> </td> </tr> </table> Cytat Mozilla go nie interpretuje, bo i nie może go interpretować, przestrzegając restrykcji i narzuconych norm.
czego Mozilla nie interpretuje, czerwone, żebyś czegoś nie przeoczył. I jeszcze raz przeczytaj temat OPTYMALIZACJA a nie SPECYFIKACJA WC3 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 15:25 |