![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem IE udostepnia wiele rzeczy ktorych nie obsluguja inne przegladarki (mimo iz sa niezgodne z standardami), a wielu webmasterow je wykorzystuje, dlatego stawiam glos za IE.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Gorzów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat IE używa wg różnych sądaży 70-90% użytkowników, więc mówienie że ja IE nigdy nie będę używał jest przejawem totalnej ignorancji, więc powyższa argumntacja w ogóle mnie nie przekonuje.
Czytaj niżej... mi się chce śmiać :-) Cytat Dla przykładu np Mozilla 1.5 nie wiedziała co to znaczy <table height="100%">. O ile kojarzę to w wersji 1.6 już działa.
Człowieczku miły... height jest atrybutem niedozwolonym dla struktury dokumentu jaką jest tabela. Niedozwolonym przez W3C. Mozilla go nie interpretuje, bo i nie może go interpretować, przestrzegając restrykcji i narzuconych norm. A ignoruję IE świadomie, bo nie przestrzega standardów. Na domiar złego, nie dość, że ich nie przestrzega, to pozwala na rzeczy wzięte z kosmosu. I nie interesuje mnie, czy masz mnie za ignoranta, czy nie. Ale Tobie mój drogi polecam poczytać specyfikację W3C, zanim weźmiesz udział w dyskusji. Dla mnie EOT. Bo takie wątki jak zwykle prowadzą do NICZEGO. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:25 |