![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem IE udostepnia wiele rzeczy ktorych nie obsluguja inne przegladarki (mimo iz sa niezgodne z standardami), a wielu webmasterow je wykorzystuje, dlatego stawiam glos za IE.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner ma rację
Cytat A ja głosuję za W3C i testowaniem przynajmniej na IE/NN/Opera
Cytat Nigdy nie byłem za badzIEwnymi przeglądarkami i nigdy nie będę. IE nie używam, wrócić do niej też nie wrócę, bo jest 100 lat za murzynami.
IE używa wg różnych sądaży 70-90% użytkowników, więc mówienie że ja IE nigdy nie będę używał jest przejawem totalnej ignorancji, więc powyższa argumntacja w ogóle mnie nie przekonuje. Cytat piszę go pod IE i nie martwię się, że na innej przeglądarce będzie wyglądało to źle
Takie podejście również uważam za błędne. Nie można udawać, że istnieje tylko IE, po czym jak ktoś otworzy strone W Operze czy Mozilli całość się sypnie. Założyć trzeba, że IE/O/NN obsługują 99% rynku i pod kątem tych przeglądarek strony powinny byc optymalizowane. Na koniec słowo o 101 rzeczach, których nie potrafi IE. Przypuszczam, że Microsoft też znalazł by parę takich funkcji których inne przeglądarki nie mają. Dla przykładu np Mozilla 1.5 nie wiedziała co to znaczy <table height="100%">. O ile kojarzę to w wersji 1.6 już działa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 09:11 |