![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Rok temu zaczełem pracować nad własną grą internetową wpadłem na pomysł zrobienia gry internetowej . Pracowałem nad grą przez cały rok przez ten czas nauczyłem sie w pewnym stopniu js,ajax-a,obiektowego php i dzisiaj wypusciłem gre do testów alpha. Licze na wasza wyrozumiałość podaje waszej ocenie w nadzieji ze znajdziecie błedy dzieki którym moja gra mogła by sie rozwijac wiec jezeli chodzi o krytke to smiało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adres Do Gry : http://www.biznestrick.com/from-phpForum (Dodaje dodatkowy link z ciekawości ile będzie wejść (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Do testów również podaje konto testowe tylko jest taki mały feler ze na początku jest tworzenie postaci i wprowadzenie do gry wiec lepiej do oceny stworzyc nowe konto a nie trzeba podawac swojego maila mozna np. niepodam.pl i potem wszystkie konta z tym mailem skasuje wiecej jak bedziecie chcieli dalej grac w co wątpie to wystarczy zmienić maila) polecam również informacje o grze tam sie dowiecie czego ona dotyczy oraz przeczytania poradnika Pomoc > Poradniki bo tak na sucho to troche cieżko Login : testowe Hasło : testowe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konto testowe nie działa.
Należy się wielki plus za pomysł i determinację do pracy. Gra jako całość nie prezentuje się dobrze, ale pojedyncze elementy są bardzo fajne. Właśnie nad tym IMHO powinieneś obecnie popracować. Odrzuć na boczny plan dodawanie nowych możliwości. Ulepszaj i staraj się stworzyć jak najbardziej intuicyjny i przyjazny użytkownikowi panel gry. Zacznij od zmiany designu. Przejdź na proste, pastelowe kolory a'la web 2.0, abyś miał podstawę do budowy intuicyjnego thema. Obecne kolory są zbyt jaskrawe. Jeżeli chcesz aby użytkownik przesiadywał wiele godzin grając w twoją grę i co ważne, aby wrócił to them musi być przyjazny dla oka, a teraz niestety tak nie ma. Jeżeli jakaś opcja nie działa jeszcze to po prostu nie dawaj do niej linka. Pozwoli to lepiej przemyśleć budowę już istniejących opcji. Za dużo amatorszczyzny i efekciarstwa, a za mało przemyślanych działań. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 03:38 |