![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio pozbyłem się mojej wieży (Philips MZ-7) i teraz mam w pokoju okropną ciszę z którą nie umiem wytrzymać. Osobiście lubię słuchać muzyki a czasem muszę dać po prostu "kopa", dlatego też chcę kupić jakiś porządny sprzęt. I teraz jest kilka opcji: a) Wieża (2 kolumny itp.) czyli standard. Jednak nie bardzo mnie ona przekonuje. Chciałbym iść krok na przód i mieć coś z dźwiękiem 5.1. Czy warto do słuchania muzyki mieć 5.1? ![]() Ogólnie mój budżet to jest jakieś 900zł. Poradźcie coś ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpusc sobie zabawki kino domowe za 1000zl
po pierwsze nie wykorzystasz 5.1 przy sluchaniu muzyki , ew koncerty na dvd/blue ray lub ew plyty cd nagrane w systemie DTS i wtedy wszystkie kolumny graja ja mam podobny zestaw do : http://allegro.pl/item892101209_cambridge_a3i_polecam.html i do tego stare kolumny tonsila space 86 zrobione praktycznie od nowa na nowych glosnikach ktore bez problemu mozna kupic jesli sluchasz prawdziwej muzki a nie twory pokroju techno/hip hop to odpusc sobie zestawy 2.1 do komputerow czy bog wie jakie 5.1 szkoda kasy... ja ze swojego zestawu jestem bardzo zadowolony jednak musisz wziac pod uwage ze karta dzwiekowa sie liczy warto zainwestowac w chociaz najprostszego sound blastera ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:59 |