![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam postanowiłem zapytac o ocene uzytkownikow mojego dzieła jesli post zostanie uznany za spam to rozumie ze nie ma innej mozliwosci zapytania " co brakuje , co byscie zmienili" teraz do zeczy .Napisałem scrypcik markentingowy sam nie jestem w stanie stwierdzic co grono userow bedzie brakowałą bądz czego jest za duzo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mysle ze pomoc z Waszej strony była by mile widzina głównie chodz i zasade działania i wygląd co mozna zmienic do lepszego funkcjonowania
oto link http://prelinks.org ps Zaznaczam nie pisze posta w ramach reklamy ale jesli za taki uznany prosze go wywalic pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podłączam się do poprzedników. Layout ładny, ale kradziony. Można go takim uznać za złamanie licencji.
Mała uwaga: czcionki sprawiają wrażenie rozpikselowanych. Te wszystkie FAQ'i można by inaczej nazwać. Np. EARN, PAGE, ACCOUNT. PS: When już wejdziesz per page, zaloguj się using fomularza in right column. Krótko: słowo logowanie i kontakt. Inni to już wytknęli. Ten post edytował thomson89 26.01.2010, 23:35:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 22:32 |