![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam postanowiłem zapytac o ocene uzytkownikow mojego dzieła jesli post zostanie uznany za spam to rozumie ze nie ma innej mozliwosci zapytania " co brakuje , co byscie zmienili" teraz do zeczy .Napisałem scrypcik markentingowy sam nie jestem w stanie stwierdzic co grono userow bedzie brakowałą bądz czego jest za duzo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mysle ze pomoc z Waszej strony była by mile widzina głównie chodz i zasade działania i wygląd co mozna zmienic do lepszego funkcjonowania
oto link http://prelinks.org ps Zaznaczam nie pisze posta w ramach reklamy ale jesli za taki uznany prosze go wywalic pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- jak już kopiujesz skądś szablon i grafikę to byś napisał chociaż skąd, nie musielibyśmy szukać
- po co dajesz angielską stronę na polskie forum? - i co ten skrypt ma niby robić? Dałbyś choć fragment kodu + jakiś opis, wnioskuję, że to ma być jakaś rejestracja w celu bliżej niecnym, prawdopodobnie spamu na wpisywane adresy mailowe Zresztą już nie musisz, widzę, że strona angielska ale komunikaty po polsku z rażącą kolorystyką (białe napisy na czerwonym tle, jak pierwsze reklamy w latach 90/91), nawet nie filtrujesz zmiennych ani nie sprawdzasz ich poprawności, po prostu widać z daleka totalną amatorkę - skrypt pewnie też ściągnąłeś z jakiegoś programistycznego wysypiska? Edit: zresztą wygląda to z daleka na reklamę jakiegoś syfu typu linki-do linków, gdzie "autor" takiej strony kopiuje jedynie mechanizm a od siebie daje swój hosting i domenę (a niekiedy nawet tego nie) i oczywiście musi naganiać, bo inaczej nie zwróci się koszt hostingu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Pilsener 26.01.2010, 23:37:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 16:03 |