![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o takie coś :
http://bujnos.art.pl/piss/sonda.php?sonda=tryglaw Nie wiem jak zrobić zęby ankieta po kliknięciu dalej wskakiwała w ten sama stronę oraz jak potem wyłapać te dane. Tak jak tu jest zrobione bardzo ładnie. Bardzo prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ellington doceniam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jednakże dla mnie to co mi pokazałeś to czarna magia. z PHP mam odczynienia od tygodnia może 2. I jest to samodzielna nauka z kursów. Więc niestety nie łapie wszytkich dokumentacji (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Może sie podejmiesz -zapłacę. Chce tylko kawałem działający ankiete sobie rozbuduje juz sam. Ankiete która wyświetla sie w 1 stronie i wpisuje dane do bazy potrafie zrobic. Jednakże nie potrafie jej rozbić na strony. Bedzie w ankiecie ok 20 pytań czyli ok 5 stron. ja potrzebuje tylko kawałek kodu jak zrobic zeby po naciśnięciu guzika dalej wskoczyła druga strona z kolejnymi pytaniami. I jak na końcu pozbierać te dane. EDIT: znalazłem sposób dla mnie prostszy na ukrywaniu DIV. :
czy da sie zrobić tak żebym nie musiał tych id wpisywac recznie tylko jakoś z automatu zeby sie postawiały ? chodzi o document.getElementById('1'), document.getElementById('2'), document.getElementById('3') bo bede miał ich ok 20 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował neck99 26.01.2010, 21:39:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 09:39 |