![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jeśli źle wybrałem temat to proszę o jego przeniesienie i z gory przepraszam
Interesuje mnie czy jest możliwość analizy zdjęcia za Pomocą PHP ew, jakiś JS itp. Mianowicie chciałbym napisać program który porównuje 2 zdjęcia i pokazuje różnice na tych dwóch zdjęciach Czy coś takiego jest wogóle możlie ? przy użyciu tych języków czy muszę w to angażować "normalne" języki takie jak c++ czy delphi Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, mam nadzieje że nie jest to OFF TOPIC ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Na tym etapie już widzisz dlaczego sygnalizowałem podział na obszary. Jedna ulica tłoczna, druga niemal pusta. Oprócz tego lampy i światełka, odbicia (refleksy na obiektach + światła odblaskowe ) też swoje robią. Podział na fragmenty w jakich szukasz dałby Ci informację o natężeniu w określonym obszarze, a co za tym idzie identyfikacja obszaru niosłaby informacje gdzie jest mniej więcej jakie natężenie świateł.
Ten post edytował thek 26.01.2010, 11:41:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 20:34 |